Proprietăţile imobiliare din Italia

Compania Rellox vinde imobile din Italia încă din anul 2004. În tot acest timp am acumulat o experienţă vastă la intermedierea achiziţionarea de proprietăţi imobiliare din diferite zone. Italia oferă o gamă variată de posibilităţi de investiţii imobiliare – apartamente şi case la mare, vile rustice exclusive în Toscana, imobile de litoral în Sardinia, apartamente şi case pe Riviera Liguriei sau pe litoralul Mării Adriatice. În Italia, intervalul de preţuri pentru proprietăţile imobiliare de litoral este destul de mare. Avem în ofertă apartamente ieftine în sudul Italiei de la cca. 80.000 EUR, dar şi proprietăţi exclusive şi vile la preţuri de milioane de EUR.

În afara locaţiilor de litoral, Italia este o destinaţie renumită şi pentru iubitorii muntelui şi schiului. Dolomiţii oferă condiţii excelente de schi, pârtii prefect întreţinute şi multe zile cu vreme frumoasă. Compania Rellox oferă proprietăţi imobiliare în aproape întreaga regiune Dolomite Superski, care reuneşte 12 staţiuni de schi de top . Puteţi achiziţiona un apartament mobilat mai mic la un preţ de cca. 100.000 EUR, iar o casă de locuit de la cca. 350.000 EUR.

Una dintre cele mai populare zone pentru investiţii imobiliare în Italia o reprezintă regiune lacurilor de nord care cuprinde Lago di Garda, Lago di Como, Lago di Maggiore şi alte lacuri. Este vorba despre o zonă destul de scumpă, însă dacă doriţi să cumpăraţi un apartament sau o casă chiar aici, vom fi bucuroşi să vă oferim proprietăţi la preţui avantajoase.

Accesaţi baza de date cu proprietăţi imobiliare din Italia.

Am pregătit pentru dvs. informaţii suplimentare în secţiune Proprietăţi imobiliare Italia, în paginile web ale companiei Rellox. Pe site-ul companiei noastre sunt disponibile şi informaţii complexe privind oferta noastră de imobile în străinătate.

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: