Locaţii pentru achiziţionarea unei proprietăţi imobiliare în Italia

Toscana

Toscana este o destinaţie excepţională pentru iubitorii orăşelelor tradiţionale italiene în stil rustic, care oferă o gastronomie excelentă, renumitul vinului toscan şi o istorie bogată. În pofida popularităţii sale, Toscana încă îşi mai păstrează caracterul său original şi genius loci. Construcţiile noi sunt limitate în Toscana, ceea ce împreună cu exclusivitatea locaţiei, este unul dintre motivele pentru care proprietăţile imobiliare de aici sunt destul de scumpe. Şi aici este valabilă regula după care, cu cât sunt mai aproape de mare, cu atât proprietăţile imobiliare sunt mai scumpe.

Chiar pe malul mării sunt renumitele staţiuni de litoral, de ex. Forte dei Marmi, Marina di Pietrasanta, Monte Argentario ş.a. Preţurile apartamentelor de aici încep de la cca. 300.000 EUR şi cele ale caselor mai mici de la cca. 600.000 EUR.

Sardinia

Sardinia este una dintre cele mai preferate zone pentru investitorii în proprietăţi imobiliare de agrement. Chiar dacă Sardinia este o insulă relativ mică, oferta imobiliară de aici este destul de vastă, incluzând locaţii care se diferenţiază marcant între ele. În partea de nord-est a insulei se află staţiuni de litoral celebre şi exclusive, cum ar fi Porto Cervo, Porto Rotondo, terenurile de golf Pevero Golf Club, Golfo Aaranci ş.a. În ofertă sunt vile exclusive, cu prețuri de la cca. 1 milion EUR. Un avantaj îl reprezintă distanţa mică de la aeroportul internaţional din Olbia.

În nordul insulei veţi găsii şi locuri frumoase – Palau, Baia Santa Reparata, Santa Theresa Gallura, La Maddalena ş.a. - unde imobilele sunt ceva mai ieftine decât în nord-est. Dacă veţi continua de-a lungul coastei către vest, veţi ajunge pe Costa Paradiso. Şi această locaţie este ceva mai ieftină, apartamentele de aici putând fi cumpărate la preţuri începând de la cca. 120.000 EUR. Desigur că firma Rellox oferă proprietăţi imobiliare pe întreaga insulă, inclusiv pe coasta de sud.

Liguria

Riviera Liguriei este învecinată cu renumita Rivieră Franceză. Cent0ul Liguriei îl reprezintă stațiunile de vară Bordighera şi San Remo. În special Bordighera este un loc ideal pentru vacanţele de vară la mare. Veţi găsi aici un minunat centru istoric, floră mediteraneană, restaurante şi cafenele cu terase frumoase … Datorită coastei în pantă, majoritatea caselor şi apartamentelor din zonă au vedere la mare. Vom fi bucuroşi să vă pregătim oferte avantajoase cu imobile din Liguria.

Zona lacurilor din nord

Una dintre cele mai populare zone de agrement din Italia este regiunea din nordul ţării, din jurul lacurilor Lago di Garda, Lago di Como sau Lago Maggiore. Peisajul natural frumos cu floră subtropicală, apa lacurilor şi masivele muntoase care se oglindesc în lacuri – acesta reprezintă farmecul local care atrage atât vara cât şi iarna.  Rellox oferă imobile de vânzare în zona lacurilor italiene – apartamente, case în serie şi independente, precum şi vile exclusive.

Litoralul Adriatic

Regiunea de pe coasta de est a Italiei, este atrăgătoare în primul rând prin staţiunile de litoral, cum ar fi Lignano sau Ravenna. Preţurile unor apartamente mai mici încep de la cca. 150.000 – 200.000 EUR.

Italia de Sud

Ca oferta să fie completă, veţi găsi în baza de date imobiliară a companiei Rellox şi proprietăţi imobiliare din sudul Italiei – în special din Calabria. Comparativ cu nordul Italiei, preţurile imobilelor de aici sunt foarte avantajoase.

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: