Deveniţi proprietarul unui apartament sau al unei vile într-o vie toscană!

Număr de referinţă: MK19688
Ţară: Italia
Regiune: Toscana
Oraş: Sassofortino
Tip de imobil: Casă/Vilă
Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 80.00 m2 - 160.00 m2
 
Preţ:
255.000 € - 795.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Chiar în vie! Cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

Doriţi o să deţineţi un imobil situat chiar într-o vie toscană? Profitaţi de această ocazie rară şi rezervaţi-vă din timp un imobil nou!

Acest complex cu apartamente şi vile se va construi într-o locaţie unică, pe dealurile Maremma , cu vederi minunate către Marea Mediteraneană şi insulele Elba şi Giglio. Vilele au fost finalizate în decembrie 2017, iar apartamentele în mai 2019. Este vorba despre o oportunitate excepţională de a deţine un imobil situat chiar într-o vie din Toscana.

Ca proprietar al unui imobil în acest proiect exclusivist nu va trebui să vă îngrijiţi de nimic – Vi se asigură totul! Reşedinţa oferă servicii hoteliere care includ recepţie (comunicare în limbile italiană, engleză, franceză, spaniolă şi germană), curăţenie, cumpărături, taxi/transferuri şi servicii de alimentaţie. Nu va fi nicio problemă dacă doriţi să închiriaţi imobilul atunci când nu îl folosiţi în scop personal. Hotel asigură închirierea. Imobilul va beneficia de toate serviciile necesare iar dvs. veţi putea folosi apartamentul sau vila doar pentru recreere.

În reşedinţă puteţi vizita piscina publică amplasată în vie şi vă puteţi relaxa pe şezlonguri sub soarele toscan sau la umbra pomilor. Direct din piscină vă puteţi desfăta de priveliştile către mare şi insulele înconjurătoare.

Reşedinţa este situată la câteva minute de mers pe jos de două sate toscane, unde veţi găsi magazine, bancă, poştă, medic şi farmacie. În barurile şi restaurantele de aici veţi putea degusta vinurile locale şi excelente preparate culinare.

În 20 de minute de mers cu maşina ajungeţi în orăşelul Grosseto, în 40 de minute la Siena şi la plaje şi în 2 ore sunteţi în Roma, Pisa sau Florenţa. Fie că vizitaţi Italia pentru monumentele istorice şi arhitectonice, pentru frumuseţile naturii sau pentru mare şi plaje, veţi fi pe deplin mulţumiţi. De aici veţi ajunge uşor oriunde.

Ce imobile vă puteţi cumpăra?

Aveţi la dispoziţie trei tipuri de apartamente, cu suprafeţe de 52, 97 sau 152 m2 şi o vilă cu suprafaţă de 160 m2.

  • Sunt disponibile două apartamente din primul tip, aflate la etajul unu, care au un dormitor şi o suprafaţă de 52 m2. Avantajul acestor apartamente constă dintr-o terasă acoperită cu suprafaţă de 29 m2 şi o terasă clasică cu suprafaţă de 27 m2. Fiecare dintre aceste apartamente dispune şi de un loc de parcare.
  • Un alt tip de apartament este la parter, are două dormitoare şi o suprafaţă de 97 m2. Sunt disponibile două apartamente din acest tip. Acesta dispun de o terasă de 16 m2, o grădină de 49 m2 şi un loc de parcare.
  • A treia variantă este un apartament cu trei dormitoare.. Are o suprafaţă de 152 m2 şi este tip duplex – se desfăşoară pe două nivele. Dispune de un balcon de 16 m2, o terasă acoperită (29 m2), terasă clasică (27 m2) şi grădină (49 m2). Acest apartament se vinde împreună cu două locuri de parcare.
  • Vilele sunt amplasate lângă vie şi la o distanţă de 5 minute mers pe jos faţă de restaurant şi de piscina comună, iar satul Sassofortino este la 10 minute de mers pe jos. La vile se poate ajunge pe jos pe o alee privată încadrată de chiparoşi, dar şi cu maşina. Vilele au 3 dormitoare şi o suprafaţă de 160 m2. Toate cele trei dormitoare au acces pe terasele private cu vedere la vie şi la Marea Mediteraneană. Dormitorul de la etaj vă va fermeca din prima cu atmosfera romantică pe care o creează şemineul. Al doilea şemineu este instalat în camera de zi. Vilele dispun de bucătării cu mobilier din lemn masiv şi de aparatură modernă marca Miele. Prin ferestrele mari de la parter veţi putea ajunge în grădina plantată cu lavandă şi alte plantele populare toscane. Ambianţa plăcută îmbie parcă la relaxare sau la prepararea unui grătar, având ca şi cu lisă nişte privelişti minunate.

V-a atras atenţia această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziţie pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Italia. Compania Rellox oferă aceste imobile direct de la dezvoltator şi cumpărătorul nu plăteşte comision agenţiei imobiliare.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: