Apartament mobilat modern, chiar lângă pârtia de schi

Număr de referinţă: IM19802
Ţară: Italia
Regiune: Livigno & Bormio
Oraş: Santa Caterina Valfurva
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Mărime: 60.00 m2
 
Preţ:
199.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Acest minunat apartament se află în populara staţiune de schi Santa Caterina din Italia. Locul este înconjurat de minunate pârtii de schi şi trasee de schi fond, deservite de telescaune. Oportunitate ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă!

Apartamentul se află la etajul unu şi are o suprafaţă locuibilă de 60 m2. Apartamentul este compus din cameră de zi, 2 dormitoare, bucătărie şi baie. Apartamentul este complet mobilat cu mobilă modernă. Apartamentul are 2 balcoane, care oferă vederi panoramice la frumoasele peisaje alpine înconjurătoare.

În clădire sunt 15 apartamente. Clădirea dispune de lift, wellness şi magazie de schiuri. Parcarea se subînţelege.

Domeniul schiabil Santa Caterina Valfurva, care în 2005, împreună cu staţiunea Bormio, au găzduit Cupa Mondială în schi alpin, oferă excelente condiţii de zăpadă şi 35 km de pârtii. Puteţi încerca şi schiatul în nocturnă. De asemenea, puteţi parcurge trasee de schi fond prefect întreţinute, care trec prin mijlocul unor peisaje mirifice. Un mare avantaj este şi apropiere de renumitele staţiuni  Livingo şi Bormio.

Regiunea Livigno şi Bormio

Vă oferim spre cumpărare imobile în apropiere de telescaune şi pârtii de schi şi case de familie în localităţile Livigno, Bormio, Valfurva, Valdidentro a Valdisotto. Livigno este una dintre cele mai căutate regiuni de schi din munţii Italiei. Din punct de vedere geografic, nu mai fac parte din Dolomiţi, ci mai degrabă din Alpii italieni. Se află în valea deschisă a râului Aqua Granda, la o altitudine de 1.800 metri, în apropierea graniţei cu Elveţia.  Tocmai legătura cu Elveţia prin tunelul transfrontalier Munt la Schera, face ca în Livigno să vină iubitori ai schiului din toată Europa. Vă veţi putea bucura aici de peste 155 km de pârtii perfect amenajate, de o vreme însorită, de bucătăria italiană excelentă, de o mulţime de restaurante şi baruri. Dar nu numai iarna se trăieşte aici. Vă puteţi petrece în zonă o vacanţă de vară activă de neuitat. 

Şi asta nu este totul. Livigno deţine statutul zonei scutite de taxe vamale – nu se aplică aici TVA şi accize. Puteţi cumpăra aici la preţuri avantajoase mai ales haine, carburanţi, băuturi alcoolice şi articole de parfumerie. 

Toate aceste fac din Livigno un oraş bogat din Alpi, care tot anul atrage turişti din toată Europa.  

Staţiunea alpină Bormio (aflată la doar 35 km de Livigno) este renumită în special prin organizarea regulată a competiţiilor de Cupa Mondială în schi alpin pe pârtia Pista Stelvio.  

Doriţi să cumpăraţi un imobil în regiune Livigno şi Bormio din Italia? Contactaţi-ne şi vă aranjăm vizitarea celor mai interesante imobile.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: