Apartament mobilat, cu grădină

Număr de referinţă: IM19807
Ţară: Italia
Regiune: Livigno & Bormio
Oraş: Valdisotto
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Mărime: 110.00 m2
 
Preţ:
245.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Vă oferim acest apartament luminos minunat, care se află în apropiere de staţiune de renume mondial Bormio, în Valdisotto. Apartamentul este înconjurat de minunata natură alpină. Este vorba despre un loc liniştit şi confortabil.

Apartamentul are o suprafaţă locuibilă de 110 m2, fiind tip duplex. La parter se află camera de zi, bucătăria şi o baie. Tot de al parter se iese pe o terasă frumos amenajată. La subsol sunt 2 dormitoare, o baie şi sauna. Din apartament este o privelişte minunată către vale.

Apartamentul este complet mobilat. Apartamentul dispune de gara şi boxă la subsol.

Regiunea Livigno şi Bormio

Vă oferim spre cumpărare imobile în apropiere de telescaune şi pârtii de schi şi case de familie în localităţile Livigno, Bormio, Valfurva, Valdidentro a Valdisotto. Livigno este una dintre cele mai căutate regiuni de schi din munţii Italiei. Din punct de vedere geografic, nu mai fac parte din Dolomiţi, ci mai degrabă din Alpii italieni. Se află în valea deschisă a râului Aqua Granda, la o altitudine de 1.800 metri, în apropierea graniţei cu Elveţia.  Tocmai legătura cu Elveţia prin tunelul transfrontalier Munt la Schera, face ca în Livigno să vină iubitori ai schiului din toată Europa. Vă veţi putea bucura aici de peste 155 km de pârtii perfect amenajate, de o vreme însorită, de bucătăria italiană excelentă, de o mulţime de restaurante şi baruri. Dar nu numai iarna se trăieşte aici. Vă puteţi petrece în zonă o vacanţă de vară activă de neuitat. 

Şi asta nu este totul. Livigno deţine statutul zonei scutite de taxe vamale – nu se aplică aici TVA şi accize. Puteţi cumpăra aici la preţuri avantajoase mai ales haine, carburanţi, băuturi alcoolice şi articole de parfumerie. 

Toate aceste fac din Livigno un oraş bogat din Alpi, care tot anul atrage turişti din toată Europa.  

Staţiunea alpină Bormio (aflată la doar 35 km de Livigno) este renumită în special prin organizarea regulată a competiţiilor de Cupa Mondială în schi alpin pe pârtia Pista Stelvio.  

Doriţi să cumpăraţi un imobil în regiune Livigno şi Bormio din Italia? Contactaţi-ne şi vă aranjăm vizitarea celor mai interesante imobile.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: