Apartament frumos într-un loc liniştit

Număr de referinţă: IM19803
Ţară: Italia
Regiune: Livigno & Bormio
Oraş: Santa Caterina Valfurva
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Mărime: 85.00 m2
 
Preţ:
305.000 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Acest apartament se află în inima naturii, în mijlocul unor minunate peisaje alpine, în regiunea Santa Caterina Valfurva. Toate facilităţile necesare sunt în apropiere. Magazine, restaurante, cafenele, pârtii de schi, piste de schi fond, toate sunt în imediata apropiere. Oportunitate ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă!

Apartamentul se află la etajul 6 al unei clădiri cu locuinţe. Suprafaţa locuibilă este de 85 m2 fiind împărţită între camera de zi cu bucătărie, 2 dormitoare şi 2 băi. Apartamentul este complet mobilat şi în camera de zi este şemineu. Apartamentul are balcoane care oferă vederi panoramice la frumoasele peisaje alpine înconjurătoare.

Clădirea dispune de lift şi de parcare.

Domeniul schiabil Santa Caterina Valfurva, care în 2005, împreună cu staţiunea Bormio, au găzduit Cupa Mondială în schi alpin, oferă excelente condiţii de zăpadă şi 35 km de pârtii. Puteţi încerca şi schiatul în nocturnă. De asemenea, puteţi parcurge trasee de schi fond prefect întreţinute, care trec prin mijlocul unor peisaje mirifice. Un mare avantaj este şi apropiere de renumitele staţiuni  Livingo şi Bormio.

Regiunea Livigno şi Bormio

Vă oferim spre cumpărare imobile în apropiere de telescaune şi pârtii de schi şi case de familie în localităţile Livigno, Bormio, Valfurva, Valdidentro a Valdisotto. Livigno este una dintre cele mai căutate regiuni de schi din munţii Italiei. Din punct de vedere geografic, nu mai fac parte din Dolomiţi, ci mai degrabă din Alpii italieni. Se află în valea deschisă a râului Aqua Granda, la o altitudine de 1.800 metri, în apropierea graniţei cu Elveţia.  Tocmai legătura cu Elveţia prin tunelul transfrontalier Munt la Schera, face ca în Livigno să vină iubitori ai schiului din toată Europa. Vă veţi putea bucura aici de peste 155 km de pârtii perfect amenajate, de o vreme însorită, de bucătăria italiană excelentă, de o mulţime de restaurante şi baruri. Dar nu numai iarna se trăieşte aici. Vă puteţi petrece în zonă o vacanţă de vară activă de neuitat. 

Şi asta nu este totul. Livigno deţine statutul zonei scutite de taxe vamale – nu se aplică aici TVA şi accize. Puteţi cumpăra aici la preţuri avantajoase mai ales haine, carburanţi, băuturi alcoolice şi articole de parfumerie. 

Toate aceste fac din Livigno un oraş bogat din Alpi, care tot anul atrage turişti din toată Europa.  

Staţiunea alpină Bormio (aflată la doar 35 km de Livigno) este renumită în special prin organizarea regulată a competiţiilor de Cupa Mondială în schi alpin pe pârtia Pista Stelvio.  

Doriţi să cumpăraţi un imobil în regiune Livigno şi Bormio din Italia? Contactaţi-ne şi vă aranjăm vizitarea celor mai interesante imobile.

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu: